Uw taal:

U hebt niets in uw winkelwagen.

  • Leopardo Felici - Winemaker of the year

Grappolo,
Italian Wines Online

Op zoek naar Italiaanse kwaliteitswijnen van authentieke wijndomeinen? Dan zijn jullie op het juiste adres. Hier vinden jullie wijnen waarbij kwaliteit, respect voor de natuur en tradities voorop staan. Afkomstig van traditionele , meestal kleinere wijnboeren die gepassioneerd bezig zijn. Deze wijn wordt vooral gemaakt in de wijngaard waarbij de wijnboer enkel tussenkomt op het ogenblik dat het ook moet gebeuren en voor de rest de natuur zijn gang laat gaan.

Moderne technologie in de kelder werkt ondersteunend. Het eindproduct zijn dan wijnen met een uniek karakter, die een verhaal te vertellen hebben en blijven boeien, zowel in hun jeugdigheid als na enkele jaren kelderrust.

Bestsellers najaarsdegustatie

Nieuws

Leopardo Felici - Winemaker of the year

Leopardo Felici from Andrea Felici Winery has been elected as 'Winemaker of the year" in the Gambero Rosso 2020. Wines available on our site.

Wijnlessen in het najaar

We beginnen op 24 september met een overzicht van Italië. Vervolgens gaan we op 22 oktober langs in Piëmonte waarna ook nog Toscane op 5 november en Puglia op 10 december aan bod komen. Telkens wordt de streek uitvoerig toegelicht waarna we een 10-tal wijnen van de regio proeven.