Over Ons, Filosofie

 

De wijnen

Bij onze zoektocht naar wijnen staan kwaliteit, respect voor de natuur en tradities voorop. Automatisch kom je dan terecht bij traditionele , meestal kleinere wijnboeren die gepassioneerd bezig zijn. De wijn wordt vooral gemaakt in de wijngaard waarbij de wijnboer enkel tussenkomt op het ogenblik dat het ook moet gebeuren en voor de rest de natuur zijn gang laat gaan. Moderne technologie in de kelder werkt ondersteunend. Het eindproduct zijn dan wijnen met een uniek karakter, die een verhaal te vertellen hebben en blijven boeien, zowel in hun jeugdigheid als na enkele jaren kelderrust.

 

Voor elk publiek

Lekkere, betaalbare wijnen met een uniek karakter en dit voor elk publiek. Dit moet ook behoren tot de filosofie van Grappolo. Waarbij zowel de occasionele wijndrinker als de doorwinterde wijnliefhebber aan hun trekken komen. Duidelijke wijnbeschrijvingen in begrijpbare taal zonder te vervallen in termen waar een doorsnee-consument toch niks aan heeft moeten hiertoe bijdragen. De essentie is : wijn drinken die je graag drinkt. 

 

Toekomst 

Het aanbod van Grappolo zal de komende maanden, jaren stelselmatig uitgebreid worden met kwaliteitswijnen uit de verschillende regio’s van Italië. De bedoeling is om jullie een volledig beeld van Italië op gebied van wijnen te kunnen aanbieden.